perjantai 1. huhtikuuta 2011

Siivouspäivät

Olemme äitini kanssa pistäneet kaksi päivää tuulemaan ja tehneet kunnollisen kevätsiivouksen meille, siinä samassa myös olohuone järjestettiin uuteen uskoon ja makuuhuoneessakin tavarat hieman siirtyilivät ja muutama vaihtoi paikkaa. Huhhuh, on tämä emäntä ihan puhki mutta nyt kelpaa, kunhan tuo pyykkivuori saadaan vielä selätettyä niin täydellistä, välillä on pakko miettiä että miksi kummassa pitää olla niin saamaton, etenkin noiden pyykkien kanssa ja niitä kertyy aina ihan julmettu kasa kun rupean kunnolla pyykkäämään. NO, oppia ikä kaikki, ehkä minäkin vielä opin elämään siistiä elämää ja tulen kunnon emännäksi...? Sain myös tänään "uuden" värin päähän, tumman ruskea tuo edelleen on mutta se törkeä tyvikasvu on viimein poissa. Kiitos äiti kaunis avusta ihan hulluna ja kaikesta muustakin.
Pitkäjalkainen pötkylä
Koirilla on siis ollut kaverit Lumia ja Laya kylässä nyt nämä kaksi päivää, kyllä nuo ovat rättipuhkipoikki.  Hauskaa niillä on myös ollut ja eilen Pyry innostui ihan hurjasti juoksemaan meidän pihan "rallirataa" ympäri ja ympäri siskosten kanssa. Lumia ja Laya yksinkertaisesti rakastavat tuota meidän pihan "lenkkiä". Aada ja Pyry olivat eilen niin poikki että huh, Pyry nukkui istualtaan nojaten pedin seinään koska ei vain jaksanut pienen koiran simmut pysyä auki. Aadan suuri mielenkiinto maailman tapahtumiin pakotti sen kiertämään sinne mihin muutkin meni mutta koska silmät painoivat niin kovin meinasi neiti kävellä pitkin seiniä. Sisarus parivaljakko on väsyttävää leikkiseuraa. Toki koirat olivat vähän "häh" kokoajan kun huonekalut vaihtoivat paikkaa, imuri hurisi, moppi ja rätti heilui ja sitä rataa.
Sara ja Säde - tiellä kulkee joku!
Olemme viimein huhtikuun puolella! JIPII! Näyttelyt alkavat tuota pikaa, olenko liiankin hurahtanut niihin? Pitäisi katsoa jotkut mätsärit ennen niitä, ekakertalaiselle Maxille olisi kiva päästä näyttämään mikä on homman nimi ensin harjoitusmielessä, Pyry ja Säde voivat kaivata hieman muistinvirkistystä pentujen jälkeen. Mutta katsoo nyt, Helsingissä olisi parit ennen Lahtea mutta auto on rikki joten liikkuminen aika minimaalista, toki voisin saada äiskältä autoa lainaan mutta mutta. Toivossa on hyvä elää että jonnekin ehditään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti