perjantai 8. huhtikuuta 2011

Rokotus ja tulevat mätsärit

Meidän tuholaistermiitti Aada kävi saamassa toisen rokotuksen keskiviikkona 6.päivä. Se oli Aadasta ihan kamalaa, rääkäisi kuin mikäkin - meidän muuten niin rohkea tyttö on todella kipuherkkä ja vinkuu pienimmästäkin pipistä. Samalla myös Jasminin pentue sai sirut ja minä pitelin Brendaa kun se sai sirun kaulaansa. Brenda sen sijaan oli rohkea tyttö, ei ollut moksiskaan touhusta, muutenkin tytteli näytti niin kivalta että huhuh, en malta odottaa että tämä mustikka (Brenda siis black-tan) saapuu meille. Parin viikon sisään, yksi pennuista on vielä niin pieni että jää kasvamaan äidin tissille ja yksi on vailla kotia. Brendakin saa vielä jäädä mamin tissille velien kanssa, Jasminilta kuulemma tulee maitoa todella paljon vielä.
Tuholaistermiitti Aada on kamalan söpö
Miksi kutsun Aadaa termiitiksi? Aadalla on kova puremisvaihe päällä ja se purkaa sitä tottakai mielummin esim lattialistoihin kuin asianmukaisesti luihin joita meillä on tarjolla kyllä yllin kyllin. Yksi päivä äiti Pyry ja tytär Aada löivät viisaat päät yhteen ja alkoivat nyppiä tapettia! Onneksi saatiin ajoissa parivaljakko kiinni ja tuhoa ei syntynyt pahemmin, mietityttämään vain pisti että miten ne ovat saaneet siihen edes mitään kohtaa mitä nyppiä? Noh, tänään menen mustiin ja mirriin ostoksille ja toivottavasti termiittiongelmaan saataisiin ratkaisu. Onneksi *kopkopkop* ei vielä ole mitään rikottu kunnolla!
Tuiskukin tulee mukaan Lahteen, ikävä superpersoonaa on kova!

Sunnuntaina lähdemme Saran, Pyryn ja Säteen kanssa Helsinkiin mätsäreihin, Säteellä ja Pyryllä on niin pitkä aika viime kerrasta että haluan ne käyttää jossain ennen Lahden näyttelyä joka onkin jo aivan nurkilla. Pitää katsoa vielä jos sen verran saataisiin aikaa repäistyä ylimääräistä että voitaisiin mennä Saloon päivää ennen Lahtea. Ei sinne tarvitsisi kuin Maximin mennä, tai toki jos Säde tai Pyry ovat todella huonoja tuolla Helsingissä niin uusinta muistelo sitten vielä Salossa. Noh, ei voi tietää sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti