keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Vilkas pääsiäinen tulossa

Elämä on mallillaan, kevät on koittanut ja koirat päässeet nauttimaan oikein olan takaa ulkona olosta. Kaikki ovat nauttineet suunnattomasti, päivää on paistateltu ja riehuttu on, välillä jopa meidän "tylsimysvanhus" Sara on intoutunut riehumaan junnujen mukana. Etenkin Aada ja Brenda leikkivät ihan hullun lailla. Meiltä on lumet lähteneet kokonaan ja sain myös siivottua pihan tuossa viikonloppuna.

Nyt on varmistunut että enen perjantaina Saloon. Vielä en ole ihan varma ketä otan mukaan. Maxim ja Säde ainakin mutta Pyry arveluttaa. Noh, sen näkee sitten, luultavasti teen päätöksen viime tippaan. Pyry esiintyi Helsingissä muuten hyvin mutta hampaiden näyttö jännitti, käydäkkö sitä harjoittelemassa vaiko ei. Lauantai kuitenkin tulee olemaan pitkä päivä taas koirille, itse lähes itkin saadessani Lahden näyttelypostin kotiin. Voi apua kuinka aikainen herätys! Minä siis olen totaalinen aamun torkku ja illan virkku. Noh, kaipa sitä tottuu taas ja luultavasti stressaan heräämistä (tai siis sitä että jos EN herää) niin paljon että nukkuminen on hyvin katkonaista.
Sen ainakin tiedän että pe-la on vilinää ihan näiden näyttelyhommien osalta mutta Maxim ja Tuisku tulevat silloin meille yökylään. 7koiraa saman katon alla joista yksi on uros. Noh, eiköhän siitäkin selvitä! Mutta palaillaan lauantain jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti