torstai 28. huhtikuuta 2011

Äiti lukee - ei muuten onnistu

Tänään olen uppoutunut pitkästä aikaa koulukirjojen pariin tai no rehellisesti vain yhden kirjan. Huomenna olisi koe ja sitten saisin paperit kauppiksesta! Wuhuu! Luulin jo ettei se ikinä onnistu mutta parempi myöhään kuin milloinkaan. Toki edellyttäen sen että koe menee läpi.
Mutta siis asiaan, meidän akkalauma oli sitä mieltä että äiti on idiootti kun se vaan lukee, otin ne sänkyyn kun kinuminen oli niin kovaa, se oli vielä suurempi virhe, hukuin pusuihin. Hetken rauhan sain mutta sitten ruoka oli valmista, kaikki mököttivät niin ettei tulleet edes kerjäämään. Lopulta totesin parasta olevan lähteä äidilleni koko katraan kanssa. Siellä sain luettua, koirat painivat elämänsä kyllyydestä ja hauskaa oli!


Vietän vapun töissä, 11h joten olen totaali kuollut kun kotin pääsen, normaalisi teen siis kuuden tunnin päiviä. Luultavasti illalla äidille käymään ja sitten unten maille! Sunnuntaina Lohjalla on vappumätsärit jonne ajatuksena on suunnata Aadan ja Booriksen kanssa. Katsotaan miten siellä menee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti