lauantai 7. toukokuuta 2011

Hyvä viikko

Tämä kulunut viikko on ollut oikein kiva. Saimme auton vaihdettua joten nyt ei tarvitse jännittää jääkö tien päälle vai ei. Ja kun koiriakin on useita niin tämä farmarimalli on oikein kiva. Toyota corolla siis uusi automme ja tykkään siitä ihan hirmuisesti. Torstaina kaiken kruunasi auton lisäksi sitten tekstiviesti opettajalta, perjantaina uusimani koe on mennyt läpi joten koulu on vihdoin ohi. 120opintoviikkoa tuli kasaan ja olo on mieletön, heitin toiveet  valmistumisesta aika kankkulan kaivoon viime vuonna mutta kuinkas kävikään. Saan kuin saankin merkonomilakin!

Mutta palataksemme koiriin niin elely on ollut hyvin samanlaista kuin aina. Viimeviikon sunnuntaina käytiin vappumätsäreissä Booriksen, Aadan ja Lumian kanssa. Booris oli oikein kiva verraten viime kertaan. Ehkä siitä äijästä vielä kuoriutuu näyttelykoira. Sininen nauha. Aada oli hieman väsynyt jostain syystä ja veto ei ollut kohdillaan, käytös kuitenkin hyvää ja sininen nauha. Lumia sai punaisen, käyttäytyi kivasti mutta hieman se oli häslä, siitä selkeästi huomasi että Laya puuttui. Siskokset kun ovat olleet hyvin vähän erossa toisistaan. Sijoituksia ei tälläkertaa tullut.

Tänään oli Tampereen KV näyttelyt ja reissuun lähdettiin Saran, Säteen, Pyryn ja Maximin kanssa. Maxim sai päivään sydämmentykytyksiä, oli muuten huomattavasti lunkimpi kuin edellisellä kerralla, mutta pelkäsi tuomaria pöydällä hurjasti. Poika seisoi pöydällä todella kivasti vuoroa odottaessa mutta tuomarin lähestyessä poika lähti hurjana rimpuillen pakittamaan ja otteeni lipesi ja äijä hyppäsi pöydältä karkuun. Onneksi mitään ei käynyt mutta oloni oli aivan kamala, hyvä ettei itku päässyt! Täysi vahinkohan se oli ja koiralle ei mitään sattunut mutta silti! Liikkeessä esiintyi kivasti ja arvostelu oli tälläkertaa ihan hyvä, "Pää saisi olla tyypillisempi, runko hyvä, hyvä turkki, esiintyy arastellen": Siinäpä se ytimekkäästi, en muista loppuja mutta kuitenkin huomattava parannus viimekertaan. H nauha sieltä tupsahti.

Säde pomputti jälleen, mutta käyttäytyi muuten kivasti. Tuomarin arvostelu oli oikein kiva, ainoat moitteet oli että selkä ja häntälinja saisi olla parempi ja että se ontuu. H nauhan sai tälläkin kertaa.
Sara oli ihana oma itsensä, hieman sitä ahdisti pöydällä ja vähän venkoili, sain asettaa monta kertaa uudelleen. Varmaan minä jännitin pöytää Maximin jälkeen ja Sara aisti sen. Pikkutirri sai oikein kivan arvostelun, Erinomainen ja kilpailuluokassa ERI4.
Koska pk ja lk chihut oli eri kehissä jouduin turvautumaan kaverin apuun Pyryn esityksessä. Pyry oli alkuun hieman jännittänyt mutta päästyään vauhtiin oli ollut oikein kiva esittää kuulemma. Tämä tuomari ei ollut tykännyt Pyryn heikohkosta karvasta ja tytteli oli saanut EHn. Pyryn arvostelu jäi lukematta mutta pitää kysellä Pirjolta tarkemmin mitä arvostelu sisältää.

Että sellainen reissu - ihan tyytyväisiä ollaan ja auto toimi hyvin! Vieläkin olo on ahdistunut poitsun loikan takia mutta eiköhän tämä tästä, ainakin kotiin viedessä poju oli vielä ihan tuiki tavallinen itsensä.

Sara arvosteltavana

Sara ei olisi halunnut olla pöydällä. - Kuvista kiitos Titalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti