lauantai 19. maaliskuuta 2011

Hulinaa ja vilinää

Huhhuh! Tänään sain Lumian ja Layan hoitoon kun äiskä ja Appe lähtivät Turkuun. Hu-hu-hu-HULINAA! Ne ovat jumalattomia energiapalloja, piha on ihan myllerretty ja koirat uuvutettu ihan nollaan. Kyllä onneksi mamman lapsetkin alkoivat iltaa kohden väsähtää ja pihariehunnat vähenivät lyhytkestoisiksi mutta kovaa mentiin, minun pienet olivat ihan äimänkäkenä ja eivät oikein osanneet osallistua kaksikon hurjaan menoon. Yritys hyvä kymmenen mutta juoksuleikin muututtua ystävälliseksi painiksi tippui Säteeltä aivot matkasta ja siitä oikein näki kun se ihmetteli "Mitä kummaa noi tekee". Minun koirani taitavat olla enemmän poliisi ja rosvo tyylin leikkijöitä ja painimaan ryhdytään hyvin harvoin ja sekin vain lyhytkestoisesti.
Meno on hurjaa ja vauhdikasta.
Aada yritti olla kovis, kun Lumia ja Laya ärisi toisilleen Aadakin matki murinaa ja pomppi kuin heinäsirkka ympäri terassia! Se myös ekaa kertaa uskalsi juosta lumella kunnolla, välillä tajusi että hui missä olen mutta kuitenkin. Lumi on pelottava ja kylmä juttu! Riemuvoittona myös eka pissa lumelle! Hieno Aada. Kyllä pennun opettaminen sisäsiistiksi on mielestäni helpompaa kesällä, nyt tosiaan lumi kauhistuttaa ja jännittää, se on kylmää ja isot menee puskien taakse pissapaikalle niin nopeasti että pienelle ehtii tulla hätä mihin ne menivät. Ajan kanssa hyvä tulee, pikkuhiljaa opetellaan hihnaan ja pantaan. Panta on ihan okei, kutittaa ihan kauhiasti ja kerran saatiin itkupotkuraivari kun laitoin pannan ja mentiin murjottamaan petiin. Liekö edellisellä kerralla panta ollut liian kauan vai mistä moinen.
Vihdoin sain julkaistua 4-polvea kuvan. Eli kuvassa Kantaäiti Siiri vasemmalla, oikealla Sara ja keskellä Säde pentunsa kanssa eli tosiaan neljä polvea!
Mutta nyt tutimalullaa, huomenna ajelen Lahteen katsomaan Hopiheppaa, luultavasti otan Saran ja Säteen reissuun mukaan mutta saas nähdä, itsellä ainakin fiilis kuin pikkulapsella karkkikaupassa. Ikävä isoa vinonenää on kamala!

2 kommenttia:

  1. Hau! Täältähän löytyi ihkaoikea chihublogi! Ihania kuvia ja kauniita chihuja <3 Säteelle ja Saralle terkkuja Peikkokukkulan chihulaumalta!

    VastaaPoista
  2. Sua ajattelinkin seuraavalla kerralla pyytää mukaan : ) voi miten ihanan vaihdikas tuo eka kuva! Täysiiiii!!

    VastaaPoista