maanantai 14. maaliskuuta 2011

Unta palloon

Viikonloppu meni pitkälti nukkuessa joten niinkuin viime viestissä lupasin, sinne peiton alle kaivauduttiin visusti. Isäntä oli vähän talkoilemassa työpaikkansa varastolla siivoilun merkeissä perjantaina ja tulihan siellä kuppiakin otettua, lauantai meni hänen osaltaan nukkuessa. Sara oli onnesta soikeana, käytiin vain pakolliset pissit tekemässä ja takaisin sänkyyn! Se kaivautuu peittojen sekaan niin että siitä ei näy mitään tai sitten pieni karvaläiskä saattaa jostain pilkistää. Välillä sitä oikein säikähtää että mihin se on mennyt!
Itse olin töissä lauantain ja illalla lähdin työkaverini kanssa muutamalle, väsähtäneestä olosta jouduin vuorostaan minä kärsimään sitten sunnuntaina ja jälleen kerran koissulit olivat tiiviisti sängyssä nukkumassa. Miten on sattunutkin että olen saanut hyvillä unenlahjoilla varustetut kaverukset itselleni, sopivat kuin nenä päähän! Näkisittepä ne joka aamu kun Jimi lähtee töihin ja minä jään nukkumaan, ei ketään liikauta eväänsäkkään ja jos nousen ennen kymmentä voi koirista nähdä uniset silmät. Teen siis paljon iltavuoroja ja sen takia nukun pitkään, illan virkku - aamun torkku!Pyry, häntä hieman kärsi pentujen kanssa :/
Pyry keksi myös lauantaina että hei, kyl mä uskallan mennä lukikasojen päältä aidan yli. Tuli tosi nätisti takaisin mutta sittenkun Sädekin rohkaistui seikkailuinto kasvoi kun kaksi pientä löi viisaat päänsä yhteen ja eilen Jimi huhkikin pihalla lapion kanssa ja nyt on aidanvierustat ihan maahan saakka lapioitu. Pyry oli sangen loukkaantuneen oloinen pari ulkoilureissua mutta nyt minä saan olla huoletta. Etenkin jos Sara keksii että aidanyli pääsee niin voi tulla ongelmia. Sara meinaan kesällä ennenkuin aidat tuli otti ritolat pariin otteeseen kun äiskä ja iskä kinasteli liian kovaan ääneen. Muuten se pysyy tosi kiltisti lähettyvillä mutta jos kinastelua on ilmassa Sarana haistattaa pitkät.
Kuva kertoo kaiken - Sara ei ymmärrä teinien leikkejä...
Tänään on tässä huushollissa oltu jo virkeämpiä ja Saraa lukuunottamatta energialataus on välillä ollut suuri, etenkin pihalla on kiidetty tuhatta ja sataa! Aada, Säde ja Pyry painivat ja juoksevat keskenään, välillä äristään ja välillä Aada haukahtelee kun isommat ei leiki kokoajan. Siksi otinkin kameran pihalle mukaan ja sain muutaman kivan kuvan tättärällää olevista koissuleista. Oivoi, aurinko on ihana asia, lumet sulaa kohisten ja ei ole niin harmaata!
  
"Mihin Pyry meni?"

   
"Piiloon isin tekemään monttuun"

Villikot
Aadakin uskalsi mennä lumelleOnko joku vähän söpö
Kumman lelu?


Vetokisa
Iski kauhea rapsutuskohtaus
Aada on iso paha pelottava peto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti