sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Onnellinen emäntä

Säde
Viikonloppu joka sujuu täydellisesti, voiko olla parempaa! Sain lauantaina viettää päivän siskoni parissa, aamulla zumbaamassa, sitten lillumista paljussa jonka jälkeen suunnattiin Helsinkiin shoppailemaan ja syömään. Illan kruunasi Apassionata joka on joka vuosi upea! Mahtava päivä ja kesää odotellessa, mukaan tarttui mukavat shortsit jotka istuu todella hyvin, meidän suvun naisten vartalot kun tuppaa olemaan sikäli niin mukavia ettei hyvin istuvia pöksyjä joka kaupasta löydy. Myös pari paitaa ja koirille palloja tarttui mukaan. Kiitän siskoani taas tästä päivästä ja ihan tänne blogiin pitää nyt laittaa että ensivuonna muistaa. Lähdemme jo aamulla shoppailemaan ja minä ajan jos saan kerättyä rohkeutta vuodessa tarpeeksi, toisaalta mikäs siinä julkisilla matkustaessa.

Tänään hain viimeinkin SämppisSämpylän kotiin, molemmat pennut matkasivat eilen uuteen kotiin ja pieni äiti oli ollut vähän allapäin. Kotiin tulo piristi kummasti ja jopa Nami on ollut hieman touhukkaampi, kävimme myös työkaverillani tappamassa aikaa muutaman tunnin, hänellä siis on pikkuinen Santtu, Namin lapsukainen. Ihanaa saada tuo elohopea takaisin taloon, eloa on taas ja jo muutaman sekunnin päästä kotiin tulon jälkeen Säde löysi jostain sukan ja lähti sitä kuljettelemaan ympäri taloa.

Pari viikkoa niin Pyryn pienet ovat 8viikkoisia ja tyttönen muuttaa meille. Jännittää miten lähtee sujumaan koska minullahan ei ennen pentua ole ollut, Sarakin tuli kolmivuotiaana. Noh, onneksi on Pirjon tuki ja turva lähellä ja muutenkin puhelinyhteydessä ollaan hyvin usein niin miksei sujuisi :)
Pikku tirriäinen <3

2 kommenttia: