perjantai 11. helmikuuta 2011

Leikkejä

Tuisku ja Säde ovat löytäneet yhteisen sävelen ja niiden aika kuluu paljolti yhdessä peuhaten. Säde onkin iltaisin ollut tooosi väsynyt ja kepertyy mielellään kainaloon nukkumaan. Jimi jo kauhisteli onko tyttöjen leikit liian rajuja mutta molemmilla on vaan super hauskaa, välillä painitaan ja sitten leikitään poliisia ja rosvoa. Pitää joku päivä kuvata tapahtumia, molemmissa kameroissa vaan akku loppu ja on aika ylitsepääsemättömän vaikeaa ladata ne.

Kun otimme yhteytte Säteen vuodosta eläinlääkäriin hän tuumasi että olisi antibioottikuurin paikka, syytä huoleen ei ole koska koira täysin normaali muuten. Antibiootit ovatkin tuntuneet tehoavan ja vuoto vähentynyt mielestäni, vaihdan lakanat vasta kuurin loputtua joten silloin saadaan täysi varmuus että vuoto on loppu. Pikkuinen Säde ottaa lääkkeet niin nätisti, ei protestoi yhtään, toisin kuin äitinsä. Saran kanssa saa olla kunnon ovela kettu saadakseen edes matolääkeet annetuksi.

Kävin pitkästä aikaa heppailemassa entisen valmentajani luona tänään, hän on siis myös hyvä ystäväni ja Hopi majaili hänen tallissaan 3vuotta. Oli kyllä niin ihanaa ja tavoitteenani on nyt alkaa käymään heppailemassa vähintään kertaan viikkoon, tulisi kesä niin saisin koiratkin mukaan. Ainakin viime kesänä Säde ja Sara nautti silmittömiä määriä saadessaan juosta vapaana kentällä ja metsälenkillä joka tallilla on! Saa nähdä särkeekö lihaksia huomenna, menin kyllä varovaisesti tunnustellen, viimekerrasta kun on kuukausia aikaa. Hippopappa on niin kultainen, sen kanssa on aina niin turvallista!

Hippopappa ja tytöt, näitä alan ratsastelemaan mahdollisimman usein ettei vanha rakas harrastus unohdu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti