perjantai 11. lokakuuta 2013

Terkkuja Aadalta

Aada matami on ollut mummulassa nyt jo pienen tovin kun äitini sijoituskoira on ollut mamman virkaa suorittamassa, Aada on siis ollut seuraneitinä Lumialle. Aada Anselmilla on mennyt oikein hyvin ja pikkuneiti on ihastuttanut taas kaikkia äiskän tuttuja. Aaduska on oppinut uuden tempun, osaa odottaa nätisti kun nameja piilotetaan. Se on meidän talon namihirmulle Aada ahmatille suuren suuri suoritus! Aada on päässyt saunomaan ja ollut sellaisena prinsessana että heikompia hirvittää. Aatuli on myös oppinut olemaan neljän tassun varassa nameja saadessaan, ihmeiden aikakausi ei ole siis vielä ohi. Maan vetovoima on ollut sen verran suuri kun on nameja tarjolla, pylly lysähtää lattiaan kuin tonnin painon olisi laskeutunut sen päälle. Nyt on ongelma selätetty, jee!

Hups, maan vetovoima yllätti...

Näin!

"Anna jo se nami"

"Heti"
Tuuloksen ryhmänäyttely sujui hyvin. Jarpille ja Saagalle EH hyvillä arvosteluilla. Tila oli haastava, halli kaikui todella paljon joten Saagalle hyvä debytointi kehiin ja Jarppikin käyttäytyi rohkeammin kuin yleensä. Eiköhän jännitys saada pojulta pois, arvostelut ovat erinomaisia mutta liikkeitä on hitusen haastava arvioida kun poika on ihan jännityksestä jähmeä. Duudsonille ERI ja Saralle ERI SA. Saranalla maailman ihanin kommentti, muoristakun näkee sen miksi hän on pullantuoksuinen mummu. Kommentti: Hieman "liian" hyvässä kunnossa.

Palaamisiin!

3 kommenttia:

  1. Onpas Aada aikuistunut! Oon tosin varmaan nähnyt sitä viimeksi joskus junnuiässä, että ei ihme jos on vähän muuttunut. Nätti tyttö!

    VastaaPoista
  2. Todennäköisesti junnu-iässä juuri, yli vuoteen Aatuli ei oo missään käynyt. Vois olla korkee aika kiikuttaa seki näytille.

    VastaaPoista
  3. Oon vilpittömän iloinen ja hämmästynyt tästä päivitystahdista! :D Hyvä Jessika, keep goin' on! ;)

    Vaadin seuraavaksi kuvia mun lempilapsista. :)

    VastaaPoista