torstai 10. huhtikuuta 2014

Tasaista arkea

Jo on taas taukoa ollut, onneksi voin sanoa ettei meillä koirien kanssa mitään sen suurempaa maatamullistavaa ole tapahtunut. Tai on toisaalta, Nami sai 25.10.2013 pentuja jotka ovat löytäneet kaikki jo kodit. Lyhytkarvainen urospentu lähti itseasiassa tänään maailmaa valloittamaan, sellainen vilivilperi että leikkisästi häntä on tullut kutsutuksi täällä meillä Vintiöksi. Iloisia jokainen ja kaikki tässä suhteellisen lähellä meitä, eiköhän heitä siis jatkossakin nähdä!
Pikkulapset
"Vintiö"
Saatan olla aaaika söpö!
Suurin mullistava asia on se, että Aada Anselmiina muutti uuteen kotiin Helmikuun alussa. Päätös oli haikea, mutta Aadalle parempi näin. Neitokaisella menee oikein hyvin uudessa kodissaan ja saa rapsutuksia ja haleja yllinkyllin. Onnea vielä tätäkin kautta Aadan uuteen elämään!
Säde, Sara, Brenda, Saaga & Emppu
Pikku Emppunen on kasvanut ihan hurjasti, se on ilmoitettu ensimmäiseen näyttelyynsä toukokuuhun. Vielä on pohdinta mihin muualle mennään, mutta ainakin neljä näyttelyä suht alkukesälle on mietintämyssyssä. Nyt puntaroin ilmoitanko muita kuin Empun ja Duudsonin, Jarppi tarvitsee vielä sitä itsevarmuutta, Saaga kasvattaa hyvin olematonta turkkiaan. Se näyttää vaihtavan karvan kaiken ja kerralla ja on melko lyhytkarvainen tällähetkellä kera tupsujen. Sara odottaa veteraanikehiä.
Rakkaita tyttöjä viime syksyä
Koirat saivat myös uudistetun aitauksen ja voi juku. Reaktio oli alkuun kuin uuteen miljööseen oltaisiin muutettu vaikka n. puolet onkin vanhaa aitausta. Pitäisi ottaa kuvia siitä, nyt on vain puhelimessa joitain satunnaisia räpsäisyjä. Noh, toisaalta aitaus on ollut vajaan viikon vasta valmis.
Emppu ja "Vintiö"

2 kommenttia:

  1. Voi tuota Vintiötä, ehkä pikkasen ihana!!!

    VastaaPoista
  2. Jestas, täällä on päivityksiä. Hyvä Jessika! :D Erityisrapsut mun lempilapsille Saagalle ja Brendalle <3<3

    VastaaPoista