torstai 26. syyskuuta 2013

Uusi pieni & mätsärimenestystä

En enää jaksa aloittaa tekstiä voivottelulla kuinka kauan viimekerasta on aikaa. Välit on pitkiä ja siitä ei ole mitään kiisteltävää. Kesäkin oli ja meni, niin että hujahti!
Rakkauksia keväällä!
Jos palataan siihen mihin viimeksi jäätiin eli näyttelyihin. Edessähän oli Tuomarinkylän KV näyttely Saran, Jarpin ja Duudsonin kanssa - tuomarina Helle Dan Pålsson Tanskasta. Sara Saranainen EH AVK2, taas unohdin sen että Tuomarinkylässä nurmi ei ole meidän leidille se paras pohja. Korkea ruoho kun saa neitokaisen nostelemaan pikkuisia tassujaan liki päänsä korkeudelle. Jarppi odotetusti EH ja NUK1, tälläkertaa käytös oli rennompaa jo kehän ulkopuolella vaikka istuimme ihan kehässä "kiinni". Mutta hirvittäminen alkoi heti kehässä, noh - treeniä treeniä! Duudson ERI SA AVK1 PU4 ja VASERT!!! Mami oli niin ylpeä, vaikka se vara-serti on hieman "turha" kapistus, mutta kyllä sekin on kiva saada!

Hiano miäs ei jaksa stressata elämästä sen kummemmin!
 Muuten meidän kesä on ollut hyvin rauhallinen ja rento. Saaga ja Jarppi kävi pariin otteeseen mätsäreissä treenailemassa ja Saagalle yksi sijoituskin tuli ja palkinnoksi pari lelua ja maailman suloisin ja pienin keltainen ruusuke! Saaga esiintyy todella hyvin, pienestä treenistä huolimatta. Muuten ei olla näyttelyissä käyty. Karjaalla kävin turistin roolissa hieman pyörimässä ja vilkaisin chihukehäänkin. Autoin kuitenkin paljon siskoani beaglekehällä. Kyllähän se kirpaisi kun ei ollut omia mukana, mutta näin tälläerää. Näyttelykehiin palataan kuitenkin ensiviikon viikonloppuna Tuuloksen ryhmänäyttelyn tiimoilla. Mukaan lähtee ensikertalainen Saaga ja konkarit Duudson, Sara ja Jarppi.
Koira-aitaukseen on muodostuut kiva polku kun reitti on koissuleilla useimmiten melko selvä, terassilta hipsitään reippahaa vauhtia huvimajan rappuselle istua törröttämään.
Eilen lähdin kohti Saloa tarkoituksena treenata Jarppia ja Saagaa juuri Tuulosta varten. Valitettavasti tätini ei päässyt yllättäen paikalle sittenkään ja mukana olikin vain Duudson. Hienosti pojalla meni, SIN1 ja BIS4! Ei pöllömpi reissu siis vaikka harmittihan se hitusen kun ne treenattavat ei päässyt paikalle. Toisaalta, Duudsonille yksinreissaaminen oli erinomaista treeniä. Meilläkun on yleensä koirajuttuihin matkalla mukana ainakin kaksi nelijalkaista mukana.
Saran ja Brendan ilme kertoo erinomaiseti fiiliksen "Lapset........"
Joku varmasti jo huomasi kotisivuilta että meille on muuttanut uusi pikkuinen. Eli Redenstamm My Happy Empress eli tutummin Emppu. Kaunis kuin karkki, suloinen pikku riiviö, lyhytkarvainen narttu. Emppu on otettu laumaan hyvin, tällähetkellä se viettää vielä aikansa Säteen ja Säteen pennun kanssa. Säde sai siis vain yhden pennun joka oli niinsanotusti varattu jo ennen syntymää. Molemmilla on liki ikäistäänsä leikkiseuraa ja menoa ja pentupainia riittää!
Säteen pentu eli tutummin Bruno!
Carlo. Kuvasta kiitos omistajille
Brunon tulevat omistajat kävivät pentua katsomassa koiransa kanssa. Heillä on siis meidän viimevuotinen Namin pentu, tutummin Carlo. On pojasta hieno kehittynyt!
Emppu

Suloisuus <3

Vauhtimimmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti