lauantai 27. syyskuuta 2014

Kingi, näyttelymenestystä ja yksi veteraani

Meillä sanoi kone kaput joten sinne meni liuta vielä julkaisemattomia kuviakin. Noh, tänään oli tarkoitus kuvailla pitkästä aikaa kunnolla, mutta toki kamerasta loppui akku juuri kun sain ensimmäisen pennun kuvattua. Noh, josko huomenna! Ja löysin pikkukameran mystisesti aikaasitten kadonneen laturin. Ihan huippua, kun minä tunnetusti olen niin kovin ahkera kaivamaan tuon järkkärin piilosta esiin.
Saagan tyttö 5vk
Mutta asiaan. Meillä oli tälläviikolla juhlanhetki kun meidän Sara täytti kahdeksan vuotta! Ensimmäinen veteraanikehä on ensiviikon sunnuntaina Tuuloksen ryhmiksessä.
Mutta lainatakseni naamakirjaan kirjoittamaani: "Vuosien saatossa on tullut mummumaista pyöreyttä, hienoista pänkkiyttä, huomattavaa laiskuutta ja aamuisin pitää saada nukkua entistä pidempään. Mutta on se silti niin äärirakas ettei toista pientä Sitsusatsaa löydä mistään"

Sara melkopian minulle tultuaan äitini luona
Emppu on jättänyt toistaiseksi näyttelykehät. Se saa kasvaa ja kehittyä vielä, kulkee mukana turistin roolissa keräämässä itsevarmuutta. Tällähetkellä se on vielä todella ailahteleva ja jännittäjä. Raisiossa se voitti hienosti luokkansa saaden myös SAn, mutta seuraavalla viikolla se oli totaalisesti kipsissä Heinolassa. Duudsonin varasertiputki katkesi viimeviikolla Heinolassa, mutta ei ollenkaan niin ikävällä tavalla. Äijä oli nimittäin ROP saaden näin myös ensimmäisen sertinsä. Wipii, en voisi olla onnellisempi!
Duudson 21.9.2014 Tampereen ryhmiksessä

Mutta se todennäköisesti isoin asia josta vielä viimekerralla suljin visusti suuni. Minulle ja ystävälleni Kaisalle tuli yhteisomistukseen pitkäkarvainen kerma-uros Perfect Sweet Dream Lion King eli tutummin Kingi. Reipas ilopilleri, kunnon pusupoika johon on vähän kaikki täysin rakastuneita. Pojalla on luonnetta ikäisekseen roppakaupalla jonka katsomme vain hyväksi asiaksi koska povaamme Kingistä näyttelykoiraa. Kingi asustaa meillä joten se tulee pyörimään blogissa ihan arkipuuhiemmekin merkeissä.
Kotimatkalla
Kuvasta kiitos Gredi Pikani
Kingi osoittautui myös oikein tehokkaaksi parantajaksi kun emäntä potee flunssaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti