torstai 28. elokuuta 2014

Uintia, näyttelyitä ja pentujen tuoksua

Näin muutamia videoita facebookissa chihuista uimassa ja mietintämyssy siirtyi päähäni siitä että mitenköhän meidän kakarat uisivat. Koska olin juuri ostanut tyttärelleni uuden altaan päätin täyttää vanhan uudelleen ja kokeilla miten pulikointi sujuisi siinä. Empulla oli homma alkuun täysin hukuksissa ja parka laskeutui veteen jalat tikkusuorana.

Empun tyyli saikin nimekseen "uppoava tukki", mutta pian alkoi Empunkin päässä raksuttamaan ja jutun juju löytyä. Saran uimatyyli sen sijaan on lähinnä kauhistunut Mikki Merihädässä, mutta kuumana kesäpäivänä mummeli kuitenkin tuntui tykkäävän vaikka ilme ei siltä ihan näytäkkään. Sen jälkeen kunnon kuivaushepulit ja nurmikolle kellahtaminen rankan parin minuutin urheilusuorituksen uuvuttamana. Voi tuota meidän pullantuoksuista mummelia!

Saran toinen uintikokeilu kotipihalla ja sen jälkeinen hepuli
Kun "kuivaharjoitukset" oli suoritettu kotialtaassa lähdimme kokeilemaan ihan järvivedessä polskimista. Meillä on tässä suhteellisen lähellä jopa kaksi rantaa joissa koissuleita saa käyttää pulikoimassa joten aika luksusta. Ensikesänä kyllä raahaan koko konkkaronkan uimaan! Emppu oli suorastaan suuri yllättäjä uimataidoillaan - tyynen rauhallista polskintaa. Sara veti myös järvessä Mikki Merihädässä tyylillään.
Kun uimisen aloittaa hyvissä ajoin ei varmasti huku sanoo Sara
Pakko hymyillä et suupielet ei kastu
Empun ensikosketus järviveteen
Toisella kerralla oltiin jo niin konkareita että pystyttiin pulikoimaan jo liki silmät kiinni
Näyttelyrintamalla on mennyt ihan kivasti nyt kaksi viimeistä näyttelyä. Emppu oli Raisiossa JUK1 saaden myös SA. Parasnarttu kisassa ei enää sijoitusta, mutta olimme jo tähän todella todella tyytyväisiä koska Empulla on ollut sen verran kovaa kehäjännitystä ja vaikka arvostelut on ollut hyviä on se yleensä jäänyt juurikin jännityksen vuoksi muiden taakse. Esiintyminen parantuu kerta kerralta vaikkakin Heinolassa Empun tuttu jännitys palasi ja saimme EHn. Duudson on nyt saanut niin Raisiosta kuin Heinolasta luokkavoiton ja Paras uros kehästä sijoituksen saaden myös Vara-sertin! Meidän hieno poju!
Puhelimella pikaräpsäisy ruusukkeen kera ukkelista
Meille on syntynyt myös pentuja! Säde sai 16.8. kolme pikkuista joiden isänä on Sweet Paola's Ultima Thule. Tätä pentuetta olen odottanut kuin sitä kuuluisaa kuuta nousevaa ja suurimmissa toiveissani toivoin narttupentua. Pentue oli koko unelmieni täyttymys kaksi narttua ja yksi uros.
Säteen pennut 22.8.2014 (narttu, narttu, uros)
Säteen pennut 28.8.2014 (narttu, uros, narttu)
Seuraavana lauantaina Saaga synnytti kaksi pentua, uroksen ja nartun meidän omasta Jarpista.
Saagan pikkuiset uros ja narttu 28.8.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti