maanantai 28. heinäkuuta 2014

Näyttelykesä

Niinkuin joku on saattanut huomata kotisivuilta niin jonkin verran ollaan näyttelyissä pyöritty. Emppu ja Duudson ovat olleet tämän kesän näyttelyissä juoksijat. Sara odottaa veteraanikehiä ja se tuntuu neidille sopivan. Se ei enää eväänsäkään liikuta kun poimin Empun sängystä aamulla näyttelyreissulle mukaan vaikka ennen oli liki loukkaantunut jos sitä ei otettu reissuun mukaan. Jarppi on ilmoitettu Heinolaan, se on kiertänyt nyt liki jokaisella reissulla turistina mukana joten saas nähdä onko jännitystä yhtään voitettu vaiko ei. Viimeisimmillä reissuilla se on ainakin nukkunut todella sikeästi jossain vaiheessa päivää eli jotain kehitystä on tapahtunut!

Duudson
Helsinki RN 8.6
Meillä on nyt vain kolme koissua täällä kotona, mutta pian Brenda ja Saaga tulevat takaisin Eijalta. Meillä oli myös kaverilta lainassa vajaa puolivuotias lyhytkarvainen soopelineito Hippo. Hän oli leikittäjän virkana Empulla, koska kehissä on Emppua hieman jännittänyt. Kerta kerralta paremmin, eiköhän Emppukin jännityksensä tule nielemään pikimmiten. Empun myötä olen itsekkin joutunut takaisin kehiin esittämään - sekun esiintyi minun kanssani paremmin kuin Ninnin koska annan sille ilmeisimmin turvan tuntua.

Emppu rentoutuu Helsingissä sylkyssä
Meillä on ollut kovat helteet ja koissulit on nauttinut kesästä kympillä. Laitankin alle muutaman kuvan mitä kesän aikana on tullut napsittua.

Kaksi äärirakasta - Säde & Sara

Emppu

Brenda

Säde, Sara, Hippo & Emppu

Loistava suojapaikka helteillä - toisinaan jopa Sara eksyy tuonne joka on liki vuosisadan suurin ihme!

1 kommentti: