maanantai 11. kesäkuuta 2012

Uudet maisemat ja paljon muuta!

Blogi on jäänyt pahasti taka-alalle nyt lähes kahden kuukauden aikana vaikka tälläerää kerrottavaakin olisi ollut - pahoittelen siis suuresti passiivisuuttani, mutta nyt sille on joku syykin.
Duudson Lohjan mätsärissä 31.5. SIN3 kuva täältä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150928593598788.442921.779028787&type=3
Eli mistäs aloittaisi, no vaikka näyttelytuinoista. Takana on siis Lahden, Tampereen, Helsingin ja Salon näyttelyt ja eipä mitään sen ihmeellisempää ole kotiin kiikutettu mutta silti olen ollut ihan tyytyväinen koirien tuloksiin. Duudson, Aada ja Sara on saanut nyt EHx3 ja ERIx1 näistä edellämainituista näyttelyistä, Brenda odotetusti 2xH - yksinkertaisesti sitä koiraa ei ole tarkoitettu näyttelyihin. Brendasta näyttelyalueen siistiminen ja pelleily on tärkeämpää kuin ryhdikkäänä olo (se siis lähinnä mönkii maassa ja onkin saanut leikkisän kutsumanimen lattiamoppi). Kumpikin tuomari kyllä kehui suullisesti tyttöä että se on todella kivannäköinen kun on sen hetken ryhdikäs. Kertokaas miten saisin sen ryhdikkääksi koko "suorituksen" ajan. Mukavia arvosteluja joissa on ollut ihan totta joka sana - eli kysymysmerkkejä ne eivät ole aiheuttaneet.
Jarppikin on päässyt aloittamaan näyttely-uransa. Helsingissä KP, luokkavoitto ja pentujen PU2. Ja Salossa VSP pentu eli ei pöllömmin. Kävelytreeniä pitäisi nyt ahkerasti alkaa tekemään mutta aika on ollut aika kortilla nyt - josko sitä kerkiäisi nyt jossain välissä. Ninni on ainakin luvannut tulla treenaamaan tälläviikolla joku päivä!
Jarppi Lohjan mätsärissä 31.5. PUN4 kuva täältä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150928593598788.442921.779028787&type=3
Pojat ovat päässeet mätsäreihin muutaman kerran ja molemmat mukavalla menestyksellä. Se on kivaa harjoitusta Jarpille ja en viitsi yksin sitä kuskata kun eivät nämä ole yksinoloon tottuneet niin Dumboduudson pääsee sitten leikkinäyttelyihin mukaan poseeraamaan Jarppinarpin tueksi.
Brenda aka Lattiamoppi <3
Juoksut ovat pyörineet tässä ja nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin että heinäkuun lopulla olisi tulossa Säde ja Duudson vauvoja. Myös Pyry ja Aada on astutettu, mutta Aadan kanssa homma ei ottanut oikein tuulta purjeiden alle että saas nyt nähdä. Säteen pentue on minun nimiin ensimmäinen ja aika jännät oltavat on tämän talon emännällä. Merkkejä tiineydestä on hieman mutta en nuolaise ennenkuin tipahtaa, ehkä olen niin intopiukeana että keksin itse niitä merkkejä!
Säde viimeisillään viimetiineydestä. Voikun masussa kasvaisi taas pieniä nyyttäjä!
Ja se isoin, mullistuttavin ja mahtavin asia on se että ostimme omakotitalon! Toukokuun 15pvä saatiin avaimet ja siitä asti ollaan tahkottu remppaa tukkaputkella ja viimein alkaa olla aika valmista. Neliöt lähes tuplaantuivat, pihan neliöt moninmoninmoninkertaistuivat, huoneita tuli paljon lisää ja aaww, kaikkea! Nyt on koissuleilla oma huone jossa on tilaa rellestää, pihalla valtaisa aitaus joka rajoittuu pieneen suloiseen huvimajaan johon koirat voivat kuumina kesäpäivinä (jos niitä joskus tulee) mennä auringolta karkuun. Tällähetkellä huvimajan ovi on ollut vielä kiinni, vilukissa Sara (ja Säde ja pian sitten kaikki muutkin) tärisee rampilla josta koirat terassilta aitaukseensa kulkevat haluten sisälle. Jos siis avaisin huvimajan oven Sara etunenässä kipittäisi sinne - eli se siistä ulkoilusta sitten.
Mutta ihanaa että koiruudet saivat kunnon tilat! Toki nuo mamman sylimurut ovat täällä edelleen vapaana viipottamassa ja nukkuvat äiskän ja iskän kainalossa mutta noin muuten.
Väliakainen aitaus on jo poissa ja tilalla on iiiiiiiso aitaus
Koirat rempan keskellä, kovin avuliaina eikö vain?
Koirahuone ovelta kuvattuna

4 kommenttia:

 1. Onnea omasta kodista!
  Yks päivä mietinkin, että mitähän sinne päin kuuluu! Mutta pienen lapsen äitinä tietää, että ei sitä ehdi koneella enää olla kuin ennen ;D

  VastaaPoista
 2. Meidän tyttö on niin helppo että ehdin olla kyllä koneella (vähän turhankin paljon...), mutta nyt tosiaan oli nämä asuntohommelit yms niin ei ole alkuun malttanut ja sitten kerennyt :D

  VastaaPoista
 3. Onko tuo oikealla oleva Mittelspitz (eka kuva) ? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää ettei harmainta haisua :D Olen vähän turhan keskittynyt vain tähän omaan rotuun ja usein tulee vastaan koiria joiden rodusta minulla ei ole haisuakaan. Yritin kyllä katsella josko olisi jossain "tuloslistaa" mutta ei ollut.

   Poista