maanantai 16. huhtikuuta 2012

Polvet tarkastuksessa

Sara kaverini takin sisällä näyttää kieltä 05/10 tallilla.
Koska meidän teinit on saavuttanut sen kunniallisen vuoden iän piti ne polvitarkastukset suorittaa. Voi elämä kun tämä emäntä jännitti jo Säteen kohdalla niitä ihan hurjasti niin mitä nyt kun tarkistettavia oli kolme! Jotakuinkin ajattelin pyörtyväni mutta onneksi "koira-elämän" ulkopuolella oli muutakin jännättävää himppasen isommalla mittakaavalla niin eihän siinä mitään, jännitys pysyi aika hyvin aisoissa.
Näin meillä koirat kuivaavat, hirmuisella mönkimisellä
Sukoka järjesti joukkotarkastuksen Klaukkalassa jonne hurruttelimme koirien kanssa, olimme hyvissä ajoin vaikka aikatauluissa luulimmekin olevamme alkujaan puolituntia myöhässä,! Kolmikko käyttäytyi nätisti reissun ajan, kasvattajalla oli mukana kolme havannaa ja piina vain kasvoi kun jokainen tuli tervein paperein tarkastuksesta pois - ei hyvä tuuri voi jatkua loputtomiin! Mutta mitä vielä, Aada 0/0, Brenda 0/0 ja Duudson 0/0! Vitsi, wau, jee, WOU, ihan superia! Nyt on sitten kaikilla chihuilla terveet polvet, sanoinkuvaamattoman hienoa!
0/0 polvinen teinijoukko syksyllä, vitsi ne on ollu kakaroita <3
Seuraavaksi saakin jännätä sitten Lahdessa parin viikon päästä, ihanaa päästä taas kehiin! Ilmoittelin nyt viimein koiria myös Saloon ja Helsinkiin x2.
Kevät on muuten viimein saapunut - siitä kertoo se että meidän rinsessa, aina niin viluinen Sara on viihtynyt pihalla ja on muutaman kerran ja parkeerannut itsensä aurinkoa ottamaan.
Rakas Säde, unikaveri (99% öitä nukahdan Sämpylä kainalossa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti