maanantai 26. maaliskuuta 2012

Koska meillä on rentoa

Mitä sitä stressaamaan kun voi ottaa rennosti!
Brenda ja Duudson ovat meillä koirat jotka tykkäävät ottaa torkut selällään, yllä on asiasta Brendan tyylinäyte, tuossa hän on suorastaan nojatuolissa pedin reunaa vasten. Välillä on hupaisan näköistä kun molemmat ovat jalat taivasta kohti vierekkäin. Harmikseni en ole aiemmin saanut kuvaa tästä koska tottakai he havahtuvat kun hipsin kameroineni pedin viereen. Eilen onnistuin pokkarilla zoomailemaan tarpeeksi että kuvasta sai jotain selvääkin, siltikin Brenda heräsi ja katseli minua tarkkaan. Ja Jarppi vaihtoi asentoa, se piti Brendan massua tyynynään ennen kuvien ottoa.

Meillä teinit sai perjantaina rokotteet vai voiko niitä teineiksi enää sanoa, Duudsonillekin tuli 1v eilen täyteen! Äitin pienet! Duudson saapui myös kotiin perjantaina ja jotta koiraluku pysyisi viidessä pyysi äitini Aadaa lainaan muutamaksi viikoksi jottein yksin oloon tottumaton Laya joutuisi ihan masennuksen valtaa kun Lumia hoitelee kasvattajan luona pentujaan! Hienosti siellä sujuu, eilen kävivät täällä ja tänään me siellä - hieman tuntuu tytöllä olevan ikävä mutta leikkii Layan kanssa iloisesti ja on oppinut talon tavoille! On kiva kun pystyy äidin kanssa puolin ja toisin auttamaan koirien kanssa ja tuntemattomia nämä eivät ole toisilleen kun usein nähdään!
Kaunis Aatuli
Kävimme lauantaina Vantaalla päin näyttelytreenissä kasvattajan ja yhteisen tuttumme kanssa. Mukana oli havannalaisia ja mukaan lähdettiin lähinnä sen takia että Ninni saa testata kulkeeko yksi junnunarttu hänenkin kanssaan, se tulee meinaan mukaan Lahteen ja Tampereelle. Päätin napata Brendan mukaan kun kerran oltiin menossa ja homman sujumisen voisi kuvailla sanalla: hehheh, voi apua. Brenda on unohtanut (tai ei halua/malta muistaa) kaiken miten hihnan päässä kuuluu käyttäytyä. Joo, tiedän ettei meno ennenkään ole ollut mitään kovin esimerkillistä, leikkisästi Brendaa olenkin kutsunut pelleksi. Mutta yhteisenä toteamuksena voi vaan todeta että narttu sopisi varmasti paremmin sirkukseen kuin näyttelykehää lähellekkään. Se käykin nyt hakemassa pari arvostelua Lahdesta ja Tampereelta ja homma on siinä, sitten aletaan treenata sirkustemppuja, sillä on liian hauskaa jotta malttaisi keskittyä tylsään näyttelykiertämiseen! Muiden kanssa niitä näyttelysuunnitelmia on sen sijaan ihan mukavasti!
Jarppinarppi antaa tassua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti