keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kevään tuloa!

Kevät lähestyy kokoajan, jej! Tämä patalaiska mamma on jaksanut nyt kahtena päivänä käppäillä reilun parin kilometrin päähän kauppaan, joo ei ole matkana yhteensä kuin ~5km, mutta minulle lenkkeily huonon kuntoni kanssa on yleensä aika lyhkäistä. Keväinen ilma on saanut minunkin pään ihan pyörälle ja olen jaksanut reippailla! Pitää kyllä jaksaa useamminkin, etenkin kun oli seuraa matka meni ihan hujauksessa!
Lyhytkarvaiset soopelit, Säde, Sara ja äidin Lumia joka sai 10.3 viisi hienoa pikkupentua
Mutta palataksemme koiriin arki rullaa samanlaisena, mamman teinit on pian kaikki vuotiaita, Duudsonkin täyttää vuoden tämänkuun lopussa ja polvitarkastukset odottavat. Saan taas tuskailla jännityksestä kun aika varataan. Itseasiassa Duudson lähti juoksuja karkuun tädilleni ja saa elää siellä kun kuningas konsanaan! Ovat siellä rakastuneet poikaan ihan super kovin ja jo poika on ollut "lomalla" kuukauden päivät, tie saanko poitsua enää kuin lainaan näyttelyreissuille yms. Aika näyttää! Mutta kuten saattaa arvata Jarppi on meidän talon koira-äijä, tosin meidän akat pitävät pojan aika kovin tossun alla (joka on tuon mielestä ilmeisesti suurenmoisen hauskaa, outo tapaus). Jarppi on myös erittäin ison luonteen omaava ja herranpieksut kuinka pänkki! Tämä emäntä on lähes helisemässä sen kanssa välillä!

Tärähtänyttä kuvaa tärähtäneempi, mutta Jarppi pöytätreenissä muutamia viikkoja sitten
Koissulit ovat myös viihtyneet kovin paljon paremmin ulkona, pitäisi ottaa joku päivä taas kamera kultaiseen kouraan ja napsia kuvia! Laiskuutta sen rintamalla on edelleen vaikka ja kuin! Jopa Sara on viihtynyt ulkona paremmin! Vuoden ensimmäisiin näyttelyihin on myös ilmoitettu, Lahteen ja Tampereelle -  ei malta tämä emäntä odottaa!!
Aviopari, Brendan "uusi mies" Jarppi käyttää sitä enemmän puruleluna kuin vaimona - Brenda parka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti