perjantai 11. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet(kö)!

Palataan nyt kuitenkin alkuun viimevuoden tapahtumiin näin alkuun. Joulu vietettiin niin kuin jo mainitsinkin täällä kotona hyvin chihumaisissa meiningeissä, vipeltäjiä oli talossa aikamoinen määrä! Koirat saivat lahjaksi nameja, melko huonolla menestyksellä niitä auki nuo saivat mutta tarpeeksi kauan puurrettuaan saivat he herkkuja suuhunsa. Pakko myöntää se, että avasiko joku toisenkin lahjan jäi hieman epäselväksi ainakin minulle. Jokaiselle kuitenkin oli paketti poikineen ellei ylikin.

Uutta vuotta juhlittiin tätini ja hänen miehensä (ja tottakai heidän chihujen) seurassa, Jarppi tuli siis kotiin kyläilemään ja hukutin pienen miehen suukkoihin! Eipä ole poju miksikään muuttunut ainakaan negatiivisessä muodossa. Jarpille on tuntunut tekevän hyvää saadessaan olla niinsanotusti kukko tunkiolla, Duudson kuitenkin pienesti poikaa alisti ja nyt ei enää pikkumieskään ole enää niin "tossun alla" kun Duudsonin kanssa leikkivät. Mitään rähinöitä ei kuitenkaan syntynyt vaikka molempien miesten haaremit pistettiinkin sekaisin. Hienoja poikia minulla, ei voi muuta sanoa! Raketeista meillä ei oltu oikeastaan moksiskaan, kai kovemman paukun alettua koiruudet olivat jo leikkien tiimellyksestä sen verran puhki etteivät korviaan jaksaneet lotkauttaa.
Namin poju
Namin pennuista meillä on vielä yllä oleva poju, hän on kovin touhukas ja iloinen veitikka. Brendan pennut ovat kasvaneet hienosti ja leikkivät keskenään melkoisia leikkejä!
Namin tyty
Minäkin olen palannut töihin joten koiruudet joutuvat toisinaan olemaan tavallista pidempään keskenään.Se onkin ainoa muutos mitä tämä uusi alkanut vuosi on tuonut tullessaan, mutta onneksi töihin paluuni merkitsee lähinnä viikonloppuvuoroja. Kevyt pudotus tälle mammalomaan jo visusti tottuneelle emännälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti