perjantai 23. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua!

Meidän kirjava chihulauma toivottaa oikein hyvää joulua niin tutuille kuin tuntemattomillekin! Kuvia en saanut napsittua masentuneena ankeasta säästä mutta ehkä sitten ensivuonna. Tänävuonna joulumieltä blogiin saa tuoda viimevuotinen kuva Sarasta joulutontun tehtäviin matkalla.
Oikein hyvää joulua, niinkuin näkyy viimevuonna oli neiti
topattu takein ja töppösin, tänävuonna moiselle ei ole tarvetta.
Muuten meillä on arki hyvin normaalia, Säde tuli kotiin viikko takaperin - pentulit ovat uusissa kodeissaan hurmaamassa maailmaa! Kyllä menee taas tovi tottua neidin aktiivisuuteen, sekun oli loppu tiineyden hyvinkin rauhallinen mutta nyt meininki on kokoajan niin vallatonta että heikompia hirvittää.
Moi, oon Sara ja mä oon söpö
Koirat ovat ottaneet pikkuneidin ihan erihyvin vastaan. Ei ole mustasukkaisuutta (jota pelkäsin ainakin Saran kohdalta esiintyvän), ei kauhistuneita sohvan alle juoksuja kun neiti joskus harvoin itkee (nuo eivät välitä tuon taivaallista). Ainoa mikä on Saraa ja Sädettä kauhistuttanut on ollut neidin leikkimatto joka on nyt pariin otteeseen ollut lattialla. On nuo äidin nappisilmät vaan niin ihania ja fiksuja!
Kuvaamislaiskuuteni on pöyristyttävää, juuri huomasin että teinejä
ei ole tullut ikuistettua sitten elokuun. Tulisipa kivemmat kelit.
Pitänee alkaa hiljaksiin pohtimaan ensivuoden näyttelykalenteria - Turku jää tänäkin vuonna välistä nyt tammikuussa ja seuraava taitaa olla Lahti sitten huhtikuun lopussa. Noh, viimevuonnakin varsinainen näyttelykausi aloitettiin Lahdesta joten miksi ei tänäkin vuonna. Jännitän aikain ihan hurjasti mitä Duudsonista junnukehissä sanotaan, samoin Aada ja Brenduli! Hurjaa.. Mamman lapset on tullut aikuisiksi, itseasiassa huomenna meidän Aatamatami on 1v!
Mutta nyt joulun viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti