tiistai 25. lokakuuta 2011

Huojuntaa

Varmasti monet toivoisivat nyt pentujen kasvun vuoksi ahkerampaa päivittelyä ja pahoittelen jälleen parin viikon taukoa. Nyt on elämässä vain ollut paljon iloista ja surullistakin asiaa ettei jaksamista ole ollut blogiin tulla turinoimaan, isoimmat uutiset kuitenkin mahtuvat kaikki viikon sisään joten!
Toukat 10pvä
Pentulit ovat kasvaneet hurjasti! Tasaista painon kasvua on kaikilla ja silmät ovat auki! Ensimmäisenä silmät avasi keskimmäinen jäppinen kymmenen päivän iässä, minimään seuraavana ja saman päivän iltana alkoi myös viimoisen vaavelin simmut raottua. Nyt harjoitellaan kovasti kävelyä, Minimään ehkä ahkerimpana mutta ehdottomasti huojuvimpana! Hihhih, kohta täällä onkin sitten pikkupentulit viilettämässä ympäri kämppää ja saan luultavasti kokea sen "hauskimman" puolen pentuajasta! No ei vais, voin uskoa että päätä tulisi hakattua seinään jos nuita syntyisi kerrallaan vaikka yhtä paljon kuin isolle koiralle, mutta kun pentue koko on suhteessa aika pieni niin eiköhän jaksamus riitä. Ainakin tällähetkellä makkariin meno aiheuttaa tämän talon emännälle syrämmiä silmiin jopa ehkä vähän liikaa!
Minimään!

 Säde on Hyvä äiti isolla H:lla. Välillä meinaa tylsyys iskeä mutta kun saa tovin kulkea asunnossa vapaana tuleekin kiire vauvojen luo. Jos joku pentukoppasesta on tipahtanut mamman tissin mukana pois, en havahdu pennun itkuun, Säde itkee ihan hurjasti ja pyörii pennun ympärillä kuin hullu! Ilo on seurata tuollaisen koiraäidin pennun hoitoa! Nyt toki alkaa huomaamaan energiapakkauksella sangen räjähtävää energiaa. Joka päivä tulee hepulit jolloin riehuu kuin hullu mutta se onkin meidän elohopea Säde!
Jäppinen 10pvä
Mutta palataan muihin asioihin.Kävin viikonloppuna kasvattajan peruskurssin, läpäisin kokeen joten hiljalleen voin alkaa anomaan omaa kennelnimeä! Kieltämättä aika hurjaa mutta ihanaa. Ajattelin ensin käydä vasta keväällä/ensi syksynä mutta olihan se helpompaa ennen omaa jakautumista suorittaa. Tuntuu hurjalta että kohta täällä on oikea ihmislapsi, tulevaisuuden junior handler! 
Jälleen kiitän Ninniä! Hän kiltisti vei Brendan ja Duudsonin sunnuntaina Lohjan pentunäyttelyyn kun itse istuskelin luennoilla. Myönnän että olin aika tulisilla hiilillä! Meidän pikkumies sai jälleen KPn ja viimekerran VSP vaihtui ROPiin! Ensimmäinen kerta kun oma koira on ROP enkä ole näkemässä, mutta onneksi ehdin nähdä ryhmäkehän! Voin kertoa että nuo kaksi teiniä oli niin väsyneitä päivästä illalla että huhhuh. Lupaan joku kaunis päivä ihan lähiaikoina kuvata Duudsonin sen palkintojen kanssa! Pitäähän nyt ainakin ROP kuva saada. 
Veljekset kasassa, tästä huomaa hyvin kuinka tumma nenukki viimoisena syntyneellä on!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti