torstai 22. syyskuuta 2011

Synttärihumua!

Alkuun palataan viime sunnuntaihin ja Lohjan pentunäyttelyyn! Voi juku kuin riemuitsin myöhäisestä lähdöstä ja lyhyestä matkasta mutta ja pahpyhpuh. Minulla oli täällä siis viikon harjoittelemassa kasvattajan yorkki ja kyllä menin solmuun kun tajusin että herätys kukonlaukun aikaan siltikin koska koira pitää pestä, föönata ja puunata! Jos joskus annan pientäkin viitettä että haluaisin turkkirotua niin lyökää minua vaikka halolla päähän, ei ole minun juttu vaikka koissu oli muuten oikein mukava pentunen! Harjoitus tuotti tulosta ja Stella sai hienosti KPn ja oli VSP!
Hyvä malliesimerkki kuinka aamuisin pitää nukkua - pitkään ja sikeasti
Mutta palataan siihen "oikeaan" rotuun ja näihin mamman mussukoihin. Meidän pikkuäijä Duudson oli ensimmäisenä vuorossa, 5-alle7kk urokset. Mukana 4 urosta, Duudson esiintyi hienosti! Kun tuomari kätteli ensimmäistä fiilis oli no ei ainakaan voitettu mutta mitäs, se menikin neljällenne sijalle, sitten käteltiin kolmas, sitten toinen ja vikana eli siis ekana meidän pieni Duudsoni!! Tämä mamma halkesi ylpeydestä ja äijä sai ainoana KPn! Paras urospentu kehään en kuitenkaan uskaltanut asettaa hirmuisia toiveita ja taas sekoilin tuomarin kättelyissä mutta kun hetken kuluttua ymmärrykseeni tuli se että Duudson oli paras urospentu olin kädet ojossa ottamassa pikkumiestä pusuteltavaksi, ihan kehään asti en kehdannut mennä koiraani hakemaan mutta mieli teki!
Hieno hieno hieno Pikkumies elokuussa
Brenda ja Aada oli molemmat sitten 7-alle9kk narttupennuissa joten tämä emäntäkin "joutui" kehään. Aada liikkui varmaan parhaimmalla energialla tällä kertaa ja muutenkin oli oikein hieno lapsi. Minä en sillä selkäni ilmaisi selkeän mielipiteen sopiiko sille enää koiran esittäminen vai ei, hyvä ettei irvistelyksi meno jo mennyt, suorastaan tuskaista! Brendakin esiintyi hienosti Ninnin kanssa ja kenestäkään pennusta ei voi sanoa että ne arkailisivat tuomaria sitten ja yhtään! Narttuja oli neljä myös tässä luokassa, Aada toinen ja sai KPn ja Brenda kolmas. Brendan pitää vielä selkeästi kehittyä mutta puolustelen neitiä hieman sillä että se oli näyttelyissä vasta juuri ja juuri 7kk kääntynyt joten katsotaan mitä ensi näyttelyissä sanotaan!
Sitten pitkäkarvaisten ROP kehään. Nyt myönnän etten tiedä mistä tämä jännitys tulee - onko kehän laidalla pahempi, johtuuko se mahan potkivasta mykystä vai mistä sillä minun teki mieli laittaa laput silmille ja korvat lukkoon. Duudson mielettömän hienosti VSP eikä hävinnyt totisesti huonolle sillä pk ROP pentu oli myös Ryhmän ykkönen - Onnea heille siitä jos meidän turinoita joku edes lukee!
Tämä mami tuli näyttelyistä kotiin niin poltteessa että huhuh, ihan laulaa teki mieli "Meillä on hienot koooirat, meillä on hienot koiiirat"! Kiitos Ninnille taas tuhannesti esittämisestä!
Dingelidongelit oli kaikki esillä ja ne on niin hienoja <3

Mutta tosiaan, meillä on Suurta Synttärihumua aistittavissa sillä prinsessamme Lady Sarah täyttää vuosia, isoja lukuja vieläpä sillä VIISI vuotta tulee pienen chitsupitsusen koirapassiin täyteen! Meidän mummu, voi juku. Sara sai hieman ennakoivana synttärilahjana lämmitettävän pedin odottamaan kylmiä talvi-iltoja ja mikä parasta, sitä voi käyttää autossakin! Toki jotain herkkua pitää rouvalle antaa, pihvitikut voisi kuulostaa hyvältä tai niin ainakin arvelen!
En tiedä vaikuttaako Säteen muhkea raskaana oleva olemus vai mikä mutta Saralla taitaa olla keski-iänkriisi! Tuossa pikkuneidissä ei ole IKINÄ ollut näin paljon energiaa mitä nyt löytyy ja voin sanoa että tämä mamma on ihan ihmeissään! Onneksi Sara on olemassa, se on kyllä niin tärkeä! Ja söpö superkokkiapuri!
Sara kutsui synttäreitään viettämään Mummon, Lumian ja Layan ja Siskoni Jennin ja hänen nuoremman beaglensa Alman, Säteen vuoksi Eetu joutuu jäämään kotiin! Toivottavasti vieraat pääsevät paikalle!
Ensi kerralla onkin sitten luultavasti joko pentu-uutisia tai erkkariturinoita ellen innostu stooreilemaan ennen sitä jotain! Palaamisiin, me lähdetään nyt Saran kanssa nukkumaan että synttäripäivän aamu tulee nopeammin, selkeästi mummutkin odottavat saavatko he paketteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti